Yükleniyor Etkinlikler

Hayata Dair

Ocak 21

söyleşi dinleyen insanlar

Hayata ve insanlığa dair her şeyin konuşulduğu Hayata Dair Söyleşileri her hafta Rami Kütüphanesi’nde düzenlenmeye devam ediyor. Her Perşembe birbirinden değerli konuklarla tarih, sosyoloji, felsefe, din bilimleri, psikoloji ve siyaset bilimi gibi beşeri hayata dair konuların konuşulduğu söyleşilerde sorularınızı sorabilir ve farklı bakış açılarını keşfedebilirsiniz.

Her biri kendi alanında uzman olan akademisyen, yazar ve araştırmacılardan olan söyleşi konuklarıyla yapılan söyleşi sonunda ise kısa bir sohbet imkanı bulabileceğiniz imza etkinliği de düzenleniyor.

Rami Kütüphanesi’nde düzenlenen diğer etkinliklerden haberdar olmak için Bültenimize abone olmayı unutmayın!

Detaylar

Tarih:
Ocak 21
Etkinlik Kategori:
Etkinlik etiketleri:
, , , ,

Mekan

Rami Kütüphanesi
Rami Kışla Müdürlüğü, Yeni Rami Mahallesi, Rami Kışla Caddesi, No. 98/1 Eyüpsultan / İstanbul
İstanbul, Eyüp 34055 Türkiye

Organizatör