Rami Kütüphanesi

Sergi

Etkinlik Hakkında

Ücretsiz

Anadolu'nun dört bir yanından geleneksel motiflerin modern tekstil tasarımlarıyla buluştuğu "Anadolu Motifleri Sergisi", 10 - 14 Haziran tarihleri arasında Rami Kütüphanesi'nde ziyaretçilerini bekliyor. Urfa'nın sıcak renklerinden Ege'nin serin esintilerine; Diyarbakır'ın tarihi dokusundan İstanbul'un modern siluetine kadar geniş bir yelpazede Anadolu'nun zengin kültürel mirasını keşfetmeye davetlisiniz.

Rami Kütüphanesi'nde gerçekleştirilecek bu sergide, her biri farklı bir yörenin kültürel zenginliklerini yansıtan giysiler yer almakta. Geleneksel el işçiliği ile günümüz modasının harmanlandığı bu sergi, kültürel mirasın güncel sanata nasıl dönüştüğüne tanıklık etmenizi sağlayacak.

Anadolu'nun zengin kültürel mirasını keyifli bir şekilde keşfetmek isterseniz, sizi de "Anadolu Motifleri Sergisi"ne bekliyoruz.

Açık etkinlik olan sergiye giriş için kayıt gerekmemektedir.

#RamiKütüphanesi #YaşayanKütüphane #AnadoluMotifleriSergisi

Her yaştan katılımcıya yöneliktir.

F1 Salonunda sergilenecektir.

09:00-19:00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.

Açılış Tarihi

Haziran