Rami Kütüphanesi Müdürlüğü

Toplumun hafızasını oluşturan ve gelecek kuşaklara aktarılmasını sağlayan kütüphaneler dijital çağda da önemini korumaya devam ediyor. Hatta dijital çağın getirdikleriyle beraber farklı amaçları da misyonları arasına ekleyen kütüphanelerin sayısı günden güne artmaktadır.

Kütüphaneler artık eğitsel özelliklerinin ötesine geçerek yerel halka bir yaşam alanı da sunmaktadır. Rami Kütüphanesi de sunduğu imkanlarla İstanbul halkını kültür, sanat ve bir yaşam alanıyla buluşturmaktadır. Rami Kütüphanesi’nin sunduğu imkanlar ve yürüttüğü projeler ise Rami Kütüphanesi Müdürlüğü tarafından organize edilmektedir.

Kullanıcılarının isteklerine önem veren ve sürdürülebilirlik ilkesiyle hareket eden Rami Kütüphanesi Müdürlüğü, kütüphaneyi her yaştan kullanıcı için yaşam alanına dönüştürmeye özenle devam etmektedir.